@KTzone » 貼圖 - 會員自貼 » 拍戲相... 己del

2008-5-12 21:42 造型仔
del.........88

[ Last edited by 造型仔 on 2008-9-29 at 06:33 PM ]

2008-5-12 21:47 abc_
@0@有無話要咩條件?

2008-5-12 21:51 造型仔
[quote]Originally posted by [i]abc_[/i] at 2008-5-12 09:47 PM:
@0@有無話要咩條件? [/quote]

臨記無咩無要求-_-

要醒目...要挨得俾人罵...

特約演員就有要求...

演出經驗..導演睇中/其他等...:03:

2008-5-12 23:44 chun123hk
有興趣點見工?

2008-5-13 01:35 la柑
我做過扮蘋果日報被訪者0既臨記~XD

2008-5-13 06:20 清風朗月谷
我又要去做~~~~

2008-5-13 11:23 傻星
我做過..tvb..老林..得180..
但係..係好耐之前lu~~
你好想做演員@ @?

2008-5-13 11:38 龍~*
我都想做演員,,哈~~~
想做古裝劇~

2008-5-13 13:48 造型仔
[quote]Originally posted by [i]chun123hk[/i] at 2008-5-12 11:44 PM:
有興趣點見工? [/quote]

MK有幾間啦...

星幕係黑布街昌明大夏...

天王係花園街35號4樓

峻柏係煙廠街9號興發商業大夏8樓803室

如果你上年識me都可以介紹你...

但現在唔得,反哂面@@ 幫你唔到:04:

2008-5-13 13:50 造型仔
[quote]Originally posted by [i]la柑[/i] at 2008-5-13 01:35 AM:
我做過扮蘋果日報被訪者0既臨記~XD [/quote]

我都係由臨記,玩左1年..導演睇中先升特約...:04:

2008-5-13 13:51 造型仔
[quote]Originally posted by [i]清風朗月谷[/i] at 2008-5-13 06:20 AM:
我又要去做~~~~ [/quote]

自己去見工吧..我幫你唔到-_-:08:

睇返上面..我有寫公司地址...

2008-5-13 13:54 造型仔
[quote]Originally posted by [i]傻星[/i] at 2008-5-13 11:23 AM:
我做過..tvb..老林..得180..
但係..係好耐之前lu~~
你好想做演員@ @? [/quote]

唔想-_-好多野煩的...我拍過成30套戲,咩戲都接過d,除3級:07:

但好多都搵唔返,同埋唔記得係邊集/邊套出過-_-

我只係玩既心態去做喳嗎-.-

點知玩玩下導演睇中升左做特約:03:

2008-5-13 13:55 造型仔
[quote]Originally posted by [i]龍~*[/i] at 2008-5-13 11:38 AM:
我都想做演員,,哈~~~
想做古裝劇~ [/quote]

留意報紙啦...d TVB臨記公司有8間...

通常都會登報紙搵人-_-

唔係你話想做演員就做到架嗎...:08:

2008-5-13 14:25 傻星
[quote]Originally posted by [i]造型仔[/i] at 2008-5-13 01:54 PM:
唔想-_-好多野煩的...我拍過成30套戲,咩戲都接過d,除3級:07:

但好多都搵唔返,同埋唔記得係邊集/邊套出過-_-

我只係玩既心態去做喳嗎-.-

點知玩玩下導演睇中升左做特約:03: [/quote]
0口0...仲有4級.....拍過..!?:11:
講笑~~:37:

勁wo~~拍過咁多我玩過幾次.但覺得..hea 既時間...多過埋位..XD
之前都係fd 答fd 咁叫我去玩..
即拍即出糧..幾好...

你就好啦.俾人睇中左..v.v 我就冇呢d 機會啦~~
不過..如果有機會要老林..我都想再去玩:01:

2008-5-13 14:41 造型仔
[quote]Originally posted by [i]傻星[/i] at 2008-5-13 02:25 PM:
0口0...仲有4級.....拍過..!?:11:
講笑~~:37:

勁wo~~拍過咁多我玩過幾次.但覺得..hea 既時間...多過埋位..XD
之前都係fd 答fd 咁叫我去玩..
即拍即出糧..幾好...

你就好啦.俾人睇中左..v.v 我就冇呢d 機 ... [/quote]

通常玩果d都係為左睇明星...

我之前都係.但都見慣了,很普通嗎-_-

臨記等埋位要幾小時,先拍一dd

係咁架啦...特約同演員都要等架,,但無咁耐咁解姐=.=:08:

2008-5-14 12:30 傻星
[quote]Originally posted by [i]造型仔[/i] at 2008-5-13 02:41 PM:
通常玩果d都係為左睇明星...

我之前都係.但都見慣了,很普通嗎-_-

臨記等埋位要幾小時,先拍一dd

係咁架啦...特約同演員都要等架,,但無咁耐咁解姐=.=:08: [/quote]
0.0 見過幾個明星.都5算明ga 啦...v.v
我fd 試過..做有對白臨記..高人工d..0w0

不過而家冇做lu~
通常老臨要好長時間.又要好早.or 好夜..- -"

頁: [1]
查看完整版本: 拍戲相... 己del