@KTzone » 貼圖 - 會員自貼 » 潛左水...@_________________@``````

2008-5-1 02:51 小依
[size=1][b]有冇人記得我a____a?
死..都真係好奈冇上來了/3\
e+ out哂..>"<[/b][/size]

2008-5-1 03:04 傻星
我黎啦~~:17:
邊會5記得....小e >3<
小e 番黎玩嗎-3-
miz u~~:38:

2008-5-1 03:08 小依
[quote]Originally posted by [i]傻星[/i] at 2008-5-1 03:04 AM:
我黎啦~~:17:
邊會5記得....小e >3<
小e 番黎玩嗎-3-
miz u~~:38: [/quote]
>33333<母后
冇呀..突然心血來潮..on 1 on 炸..kaka
最近還好嗎..>"<
:50:真的好奈冇出聲了..嘿@@
就快連舊人都把我忘了xDDD:52:

2008-5-1 03:11 傻星
[quote]Originally posted by [i]小依[/i] at 2008-5-1 03:08 AM:
>33333<母后
冇呀..突然心血來潮..on 1 on 炸..kaka
最近還好嗎..>"<
:50:真的好奈冇出聲了..嘿@@
就快連舊人都把我忘了xDDD:52: [/quote]
>33333<親.....
kt番左黎...
立心要將ktz改頭換面
會回來幫手嗎..-3-?

5會5會..我5會忘記-3-(雖然記憶力5好..x.x

我都5係成日出聲XD

2008-5-1 03:13 傻星
呢個時間..都load好慢..~.~係咪我問題...
最近....我都係咁..好平凡咁過v.v
日日都好得閒..XD

2008-5-1 03:15 小依
[quote]Originally posted by [i]傻星[/i] at 2008-5-1 03:11 AM:
>33333<親.....
kt番左黎...
立心要將ktz改頭換面
會回來幫手嗎..-3-?

5會5會..我5會忘記-3-(雖然記憶力5好..x.x

我都5係成日出聲XD [/quote]
>33333<親親親..啜鼠妳:22:
我岩岩睇左喇..KAKA..咁咪好囉..嘻
不了..我不是人才我是庸才..:07:
我仲記得星星母后的..呵呵

我E+都係打機多..KAKA-3-
日日返工放工..都冇野好做/3\:28:

2008-5-1 03:16 小依
[quote]Originally posted by [i]傻星[/i] at 2008-5-1 03:13 AM:
呢個時間..都load好慢..~.~係咪我問題...
最近....我都係咁..好平凡咁過v.v
日日都好得閒..XD [/quote]
唔係丫..都OK快..
Processed in 0.025563 second(s)

返工中?係邊度做丫E+..=3=

2008-5-1 03:19 傻星
[quote]Originally posted by [i]小依[/i] at 2008-5-1 03:15 AM:
>33333<親親親..啜鼠妳:22:
我岩岩睇左喇..KAKA..咁咪好囉..嘻
不了..我不是人才我是庸才..:07:
我仲記得星星母后的..呵呵

我E+都係打機多..KAKA-3-
日日返工放工..都冇野好做/3\:28: [/quote]
:06::06:
難得仲有人記得我~~:44:好感動~~~

打機@0@+打咩機
我都係打機先咁夜未訓..XD
同埋聽日放假..XD.....

冇約e貓出街0.0?

2008-5-1 03:20 傻星
[quote]Originally posted by [i]小依[/i] at 2008-5-1 03:16 AM:
唔係丫..都OK快..
Processed in 0.025563 second(s)

返工中?係邊度做丫E+..=3= [/quote]
我睇5到佢幾快呀.但load好耐..v.v
可能係和記問題....

番工了....係學校度做....打雜:36:

2008-5-1 03:22 小依
[quote]Originally posted by [i]傻星[/i] at 2008-5-1 03:19 AM:
:06::06:
難得仲有人記得我~~:44:好感動~~~

打機@0@+打咩機
我都係打機先咁夜未訓..XD
同埋聽日放假..XD.....

冇約e貓出街0.0? [/quote]
我記得既人一定有妳份..>3333<
勁舞團A_A有冇玩呀..XDDD
我都玩左年幾喇=3=
我休孖DAY..a_a
上個月好似打過俾佢..但撞唔岩時間-3-
/3\:52:

2008-5-1 03:23 小依
[quote]Originally posted by [i]傻星[/i] at 2008-5-1 03:20 AM:
我睇5到佢幾快呀.但load好耐..v.v
可能係和記問題....

番工了....係學校度做....打雜:36: [/quote]
拉到去最低..下面有行野架:01:
@_@校工..定校長先..wakaka:39:

2008-5-1 03:26 傻星
[quote]Originally posted by [i]小依[/i] at 2008-5-1 03:22 AM:
我記得既人一定有妳份..>3333<
勁舞團A_A有冇玩呀..XDDD
我都玩左年幾喇=3=
我休孖DAY..a_a
上個月好似打過俾佢..但撞唔岩時間-3-
/3\:52: [/quote]
>w< 好開心...有人會記得我..
因為好多舊人都沒玩.+了msn 都5記得我..T^T
勁無奈.....v.v

勁舞....聽說係禁上下制..
我冇玩過..好似話要禁好快-0-+

andrew哥失蹤了.打俾佢.叫佢番黎XD

2008-5-1 03:29 傻星
[quote]Originally posted by [i]小依[/i] at 2008-5-1 03:23 AM:
拉到去最低..下面有行野架:01:
@_@校工..定校長先..wakaka:39: [/quote]
果行野..流ga= =?
我完全係勁慢....= =load好耐

校工高dd 咁....校長..v.v5輪到我

2008-5-1 03:29 小依
[quote]Originally posted by [i]傻星[/i] at 2008-5-1 03:26 AM:
>w< 好開心...有人會記得我..
因為好多舊人都沒玩.+了msn 都5記得我..T^T
勁無奈.....v.v

勁舞....聽說係禁上下制..
我冇玩過..好似話要禁好快-0-+

andrew哥失蹤了.打俾佢.叫佢番黎XD [/quote]
點會唔記得wo=3=
其實我msn都有很多ktz的人..但..十世都冇chat一次=.=
因為我msn十年都唔開一次..哈
嗯..亦都有右上,左下的數字鍵方向..-3-
有得簡快慢玩架..a_a

隻死野-3-
我之前手機唔見左..冇左佢電話-口-
但msn有add佢的=3=
但認唔到邊個先係佢..太多人了msn="=

2008-5-1 03:31 小依
[quote]Originally posted by [i]傻星[/i] at 2008-5-1 03:29 AM:
果行野..流ga= =?
我完全係勁慢....= =load好耐

校工高dd 咁....校長..v.v5輪到我 [/quote]
唔係架= =有用架=3=
係咪開左太多野..定係行ram數唔夠=3=

哈..咁姐係校友?______?唔係好明..我太死蠢..XDDD

2008-5-1 03:34 傻星
[quote]Originally posted by [i]小依[/i] at 2008-5-1 03:29 AM:
點會唔記得wo=3=
其實我msn都有很多ktz的人..但..十世都冇chat一次=.=
因為我msn十年都唔開一次..哈
嗯..亦都有右上,左下的數字鍵方向..-3-
有得簡快慢玩架..a_a

隻死野-3-
我之前手機唔見左..冇左佢電話 ... [/quote]
囧..點解5開msn?
我好順手..開機就開msn XD
好似要跳舞..我聽fd玩過..話好難玩XD
所以冇玩..

佢msn
[color=White][email protected][/color]
我沒佢電話v.v
e貓好似都沒同我出過街:04:
睇黎要搞番個舊會員.meeting?XD

2008-5-1 03:35 傻星
[quote]Originally posted by [i]小依[/i] at 2008-5-1 03:31 AM:
唔係架= =有用架=3=
係咪開左太多野..定係行ram數唔夠=3=

哈..咁姐係校友?______?唔係好明..我太死蠢..XDDD [/quote]
ram.2GB.
cpu雙核心...
完全5會因為開多野load咁耐..v.v

5係校友...叫教學助理..<-好聽的名字..實際上就係打雜..XD

2008-5-1 03:36 小依
[quote]Originally posted by [i]傻星[/i] at 2008-5-1 03:34 AM:
囧..點解5開msn?
我好順手..開機就開msn XD
好似要跳舞..我聽fd玩過..話好難玩XD
所以冇玩..

佢msn
[color=White][email protected][/color]
我沒佢電話v.v
e貓好似都沒同我出過街:04:
睇黎要搞 ... [/quote]
因為開左MSN..玩GAME會LAG機= ="XD
嗯..仲有得買33..A_A
我已經掉左至少3500蚊落海=3=

我之前有的=3=
但電話掉左係的士上面=3=
但要就岩咁多個得閒..其實都唔易=3=

2008-5-1 03:38 小依
[quote]Originally posted by [i]傻星[/i] at 2008-5-1 03:35 AM:
ram.2GB.
cpu雙核心...
完全5會因為開多野load咁耐..v.v

5係校友...叫教學助理..<-好聽的名字..實際上就係打雜..XD [/quote]
-口-
咁好有2GB..>"<
:44:我得1GB..但係行得都好順喎-3-
我用I-CABLE..但I-CABLE應該冇和記咁好先係架MA=3=:59:

母后唔會誤人子第架下MA..A_AXDDDDDD:40:

2008-5-1 03:40 傻星
[quote]Originally posted by [i]小依[/i] at 2008-5-1 03:36 AM:
因為開左MSN..玩GAME會LAG機= ="XD
嗯..仲有得買33..A_A
我已經掉左至少3500蚊落海=3=

我之前有的=3=
但電話掉左係的士上面=3=
但要就岩咁多個得閒..其實都唔易=3= [/quote]
5換機0.0??
而家換機.好平..
就有部5錯既機

3500$落勁舞0.0??
咁貴買道具0.0?

囧..跌左執5番!?