@KTzone » 貼圖 - 會員自貼 » 公司要我請人...有沒人沒事做呀..幫幫手啦~

2008-3-12 22:15 ARIES007
借個位 請人 唔該曬~

-----------------

我公司請人呢..有興趣call我~

都唔知係咪香港經濟好左..一年前 要請這個職位的日子..只一天就一定請到..還有很多請唔曬..

我係東方--太陽--登了1星期..一個都沒回應....

年青人一係就 唔願做 變了雙失青年..一係就屋企好有錢..

工作地點:屯門 天水圍 每十日專一次

職位:街sales 户外登記員(係各大小村 商場 人多的地方做事)

對像:中五 男女(肥同瘦都沒問題) 只要勤力 欺文

工作經驗:沒都可以~ 最好有銷售經驗人工會不同

返工:3月17日 培訓一天-3月19日 由我帶落場

開頭會給大家兩個人一起工作...過了一星期就自己擺\檔

人工有底薪:1萬-2萬 (80%多數$16000) 俑金每人都不同

69042638 李生~唔該您!:mad2:

[ Last edited by ARIES007 on 2008-3-24 at 01:10 AM ]

2008-3-12 22:22 原來緣去
哈哈~ 係呢道請人咁好玩~ 祝你大有收成~

2008-3-12 23:14 戀愛達人
我失業失學中..........

2008-3-12 23:23 la柑
HKBN呢D網絡公司就算吧LA.....

你好WOO~.....

2008-3-13 02:30 傻星
企街.5岩我呢d 老人家..=x=

2008-3-16 21:54 pettey
係到請人=- =唔係掛- -

2008-3-22 02:36 nicholasham
人工有底薪:1萬-2萬 (80%多數$16000) 俑金每人都不同
<---
得兩個可能.一係你講大話.一係你厄人
如果真係咁既人工.會請唔到人?!如果中5出黎無經驗都有皮幾野.仲有人讀上去既=.="超癲

2008-3-23 06:33 °◆貴族×准
-.-咩唔係底薪5-6千....
佣一張單2百-4百
簽成個客有比一個月錢再比多稈幾咩?

2008-3-24 01:06 ARIES007
[quote]Originally posted by [i]nicholasham[/i] at 2008-3-22 02:36 AM:
<---
得兩個可能.一係你講大話.一係你厄人
如果真係咁既人工.會請唔到人?!如果中5出黎無經驗都有皮幾野.仲有人讀上去既=.="超癲 [/quote]

---------------------------------------------

[b]
就係個個好似妳咁諗 以為無可能所以咪好小人做囉..

真係做緊的 點解咁搵錢 又係要多謝你這些人囉..

因為 小人做所以很好做

還有讀書只係為了末來做事的一門 技能

不一定讀得多書就搵錢多~~好多有錢人讀書不多..但很捱囉..謝謝~:sweat2:[/b]

2008-3-25 00:30 直樹
多謝你比個機會比人!不過.....
算吧啦!!西裝佬...

2008-3-25 01:10 ARIES007
[quote]Originally posted by [i]直樹[/i] at 2008-3-25 12:30 AM:
多謝你比個機會比人!不過.....
算吧啦!!西裝佬... [/quote]

我唔係一定要西裝架

我平時 波衫架炸~:huffy2:

2008-3-28 21:27 cmvision88
呢度請人, 會唔會難D呢

頁: [1]