@KTzone » 日常 - 美容瘦身 » H4O水就好似神仙水,功效大到你諗唔到

2014-5-15 18:17 nmbdde
H4O水就好似神仙水,功效大到你諗唔到

唔知大家
H4O水既認識有幾多呢?!最近我身邊有朋友就飲緊尼隻水,佢都有介紹比我飲,所以我就自己做左資料搜查。

嘩∼原來尼隻水來頭都唔小野架,佢係由H2O(水)+H2(水溶性的氫)=H40 佢係經日本高科技將氫溶響水演變出黎既健康飲品。

氫係一種強效抗氧化既氣體,可以中和自由基既侵害,而且粒子都非常細,可以穿過身體既組織同細胞,有效咁改變生活質素。

包括可以調整體質;增強體力;養顏美容;促進血管既健康;改善膽固醇、血糖、白內障,維護細胞健康......(佢既好處都未講哂∼)

唔需要膽心好難入口,好難飲,因為佢真係水黎架姐。而且唔單止人飲得連寵物都飲得架。

2014-5-15 18:24 martinhau123
衄�暫阨ㄛ扂淩�S帤�綎𢓁ㄛ腕蜁腕殤ˋㄐ

2014-5-15 18:52 fnwklj
阨飲褫眕衄�嗣髡虴ㄛ�S淩蜁�S挩ˋㄐ

2014-5-16 11:55 kkttxx
䝏‵眕模窣阨飲�善詢褪撮ㄛ蜁炴琌飲眭蜁す腕��徽‵

2014-5-16 13:46 leptop694
H4O,�邈衱淩�S掀阨暫H2O詢珨�脹���﹝﹝

2014-5-16 15:35 issy416
螜�蜁怮�腕隴ㄛ筍飲�邈褫眕�紒腕褫眕嶽﹝﹝

頁: [1]