@KTzone » 優惠 - 美容化妝 » 我追開護膚品facebook網,又有新優惠喇..買番D送黎俾絲打先!

2014-1-22 14:49 Lenova_wong824
我追開護膚品facebook網,又有新優惠喇..買番D送黎俾絲打先!

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-1-22 15:17 ayumi_kwok
希望唔好14過15年既時候,加價到141.5就好喇.哈哈

2014-1-22 17:45 holis_hero333
你唔講我又真系唔知喎.但睇佢地FB每個產品都sale得幾詳細.我都覺得幾有意思下

2014-1-22 18:29 evelyn804
我唔知系咪家族血緣.我同我家姐細妹都好鬼容易敏感.如果真系咁有效.我地都試下喇~

2014-1-22 18:47 kingson470
好POST! 儲蓄一D錢.買下護膚品黎補下樣都好( ̄∞ ̄)

2014-1-23 10:32 kolea330
其實我希望再平d,話說,其實原價系幾多,減左幾多左右?

2014-1-23 13:28 sham_yichang30
其實我唔太介意價錢.最緊要真系好用+△+

2014-1-23 13:48 helen4884
卸妝對我冇嘜用啊...我都好少化妝 ̄ˍ ̄

2014-1-23 15:12 marylee245
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-1-23 15:43 issy416
個名又幾好記喎~~

2014-1-23 16:39 lionking852
個fb既野sale得好用心~就好似現場系度睇緊隻野一樣~

2014-1-23 17:57 bob33033
care既意思即系關懷,有隻體貼自己既美容護膚,確實系好重要!

2014-1-23 18:07 holis_hero333
希望情人節有更加多既護膚品牌都有優惠,等我地絲打多d選擇就好喇

2014-1-24 15:41 leptop694
原來我個fd之前比我既一隻咩野海王,系呢度既

頁: [1]